Craft kleding vindt u hier!

Warme thermokleding van Craft

Bekijk het hier!

Craft stay cool

Craft stay cool ondershirt

Het merk Craft heeft verschillende onderdelen in haar assortiment. Één daarvan is Craft stay cool. Van dit type merk zijn er veel verschillende soorten onderkleding en thermokleding te vinden. Zoals een ondershirt. Het ondershirt van Craft stay cool zorgt er voor dat uw lichaam koel blijft. De kleding van het type Craft stay cool is speciaal ontworpen om het lichaam koel en droog te houden. Net zoals de andere types van Craft kleding, zorgt een ondershirt van Craft stay cool ervoor dat het transpiratievocht snel wordt afgevoerd en verdampt. Hierdoor blijft het lichaam koel en behoud het de juiste lichaamstemperatuur. Het ondershirt van Craft stay cool is geschikt voor warme weersomstandigheden. En ook voor binnensporten, zoals fitness, spinning en TRX.

Craft stay cool

Naast het type Craft stay cool heeft Craft ook nog andere types. Dit zijn de types Be Active thermokleding en Keep warm thermokleding. Hieronder vindt u een afbeelding waarop u kunt zien bij welke temperaturen deze verschillende types te gebruiken zijn.

U kunt op deze afbeelding goed zien welke kleding u het beste kunt gebruiken bij een koude of een warme temperatuur. Gaat u bijvoorbeeld skiën? Dan kunt u het beste de Keep Warm thermokleding van Craft gebruiken. Als u in de zomer gaat hardlopen, gebruik dan de Craft stay cool thermokleding. Natuurlijk kunt u altijd kiezen voor de Be Active thermokleding van Craft. Deze kleding is altijd geschikt en zorgt er ook voor dat u droog, warm of koel blijft. De Keep Warm thermokleding houdt uw lichaam ook warm tijdens lage inspanningen.

De drie onderdelen, Craft stay cool, Be Active en Keep warm zijn natuurlijk verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Craft beschikt naast de thermokleding ook over compressiekleding. Een thermoshirt Craft zorgt er voor dat er vanaf buitenaf wat druk komt te staan op uw lichaam en spieren. Een compressieshirt zorgt ervoor dat de training efficiënter is, dat u minder last heeft van blessures en een sneller herstel ervaart.