Craft kleding vindt u hier!

Warme thermokleding van Craft

Bekijk het hier!

Thermobroek

Thermobroek

Een thermobroek is even belangrijk als een thermoshirt Craft. Craft heeft naast de thermoshirts, natuurlijk ook thermobroeken. De thermobroeken van Craft zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de thermoshirts en zijn daarom bijzonder handig voor als u gaat skiën! De thermobroek zorgt ervoor dat uw benen lekker warm blijven als het buiten koud is. Een thermobroek is zeker geschikt als u gaat skiën, want ook zorgen de holle vezels in de stof ervoor dat het transpiratievocht snel wordt afgevoerd naar de tweede kleding laag en daar verdampt.

Een thermobroek is niet alleen handig als u in koude weersomstandigheden zit, ook in warme omstandigheden doet een thermobroek u alleen maar goed. Het vocht wat u uitzweet, wordt automatisch verdampt en dat zorgt ervoor dat u het niet te warm krijgt en ook niet gaat plakken in uw sportkleding. Daarnaast voorkomt het nare geurtjes en blijft uw lichaam op een redelijke constante temperatuur. Een thermobroek zit lekker en heeft geen irritaties. Dit komt omdat de naden plat zijn en er geen pluisjes of stukjes touw uitsteken. U kunt er zeker van zijn dat met een thermobroek niets gaat jeuken of irriteren aan uw benen.

Craft thermobroek

De thermobroeken van Craft zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een ontspannen gevoel. Omdat de stof elastisch is heeft u alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft. Skiwebshop verkoopt ook de thermobroeken van Craft. De Craft thermobroeken zijn er voor:

Gaat u dit jaar op skivakantie of beoefent u een aantal andere sporten? Kijk dan snel op onze website. Wij bieden u een groot aanbod Craft thermo ondergoed en de daarbij horende thermobroek en thermoshirt.