Craft kleding vindt u hier!

Warme thermokleding van Craft

Bekijk het hier!

Thermoshirt Craft

Craft thermo shirt

Het meest bekende en verkochte onderdeel van Craft is de thermokleding. Deze thermokleding is speciaal ontworpen door Craft, samen met topsporters en kledingproducenten. Door jarenlange onderzoeken naar de manier van gebruik van kleding door sporters, is deze thermokleding bedacht. De thermokleding voldoet absoluut aan de eisen van verschillende sporten en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan schaatsers, skiërs of hardlopers. Elke sport heeft zo zijn eigen punten waar een beoefenaar mee te maken krijgt. Zoals transpireren, hitte, kou, regen en wind. Het thermoshirt Craft is ideaal voor deze omstandigheden. Net zoals alle andere thermo kleding van Craft.

Het thermoshirt Craft is gemaakt van een lichte stof, die daarnaast elastisch en zacht is. Het thermo shirt is van goede kwaliteit en zit soepel. Doordat het thermo shirt soepel zit, zijn alle bewegingen mogelijk. Dit is natuurlijk van belang bij elke sport. De speciale stof zorgt ervoor dat uw lichaamstemperatuur redelijk constant blijft. Natuurlijk heeft uw lichaam daar zelf al een systeem voor bedacht, want als u veel inspanningen levert gaat het lichaam vanzelf transpireren. Dit doet het lichaam om zelf koel te blijven en daardoor vocht af te scheiden. Maar met gewone kleding, zou al dit vocht in uw kleding blijven zitten en kan het niet weg. Daardoor raakt het verstopt en ontstaan er ook nare geurtjes. Met een thermo shirt heeft u daar geen last van. Natuurlijk gaat u wel transpireren, maar de kleding zorgt er voor dat het vocht afgevoerd wordt en vanzelf verdampt.

Thermoshirt craft en andere thermokleding

Niet alleen heeft Craft thermo shirts, maar ook andere Craft kleding. Hieronder vindt u een lijstje met een aantal specifieke thermokleding van Craft:

  • Thermoshirt
  • Thermobroek
  • Keep warm thermokleding
  • Windstopper thermokleding
  • Stay cool onderkleding
  • Extreme thermokleding
  • Active thermokleding
  • Skikleding

Ook heeft u veel thermoshirts voor onder uw skikleding. Het is dus zeker de moeite waar om op onze website te kijken en op zoek te gaan naar een thermoshirt Craft.